У Польщі п'яну українку непритомну знайшли з чужим малюком - немовля було в істериці

У Польщі п'яну українку непритомну знайшли з чужим малюком - немовля було в істериці
Читать на русском

У крові батьків малюка також виявили більше ніж 1 проміле алкоголю

Поліція заарештувала українку, яку знайшли у непритомному стані після алкогольної вечірки із родичами. З трьома проміле алкоголю в крові вона хотіла влаштувати племіннику грудного віку "вечірній променад" польською Варшавою.

Про це повідомляє APnews із посиланням на Kresy.

Інцидент стався у середу, 5 січня, у районі Варшави Вілянува, Польща.

Як повідомив представник Управління поліції другого округу Варшави Роберт Конюші, близько 23:00 до відділення надійшло повідомлення від випадкового перехожого, який знайшов жінку в несвідомому стані з дитиною, що плаче, на животі. Він уточнив, що жінка, найімовірніше, п'яна, а візок знаходиться за 10 метрів від неї.

Копам, які прибули на місце, вдалося розбудити жінку, проте виразно пояснити правоохоронцям хто вона - не вийшло, оскільки “вона постійно щось бурмотіла українською”. У її крові було 3 проміле алкоголю

Жінка не змогла нормально розмовляти й рідною мовою, коли їй зателефонували. Виявилося, що це була мати малюка, а знайдена на вулиці жінка – 33-річна сестра її чоловіка та тітка дитини.

Поліцейські попросили мати забрати дитину, але коли вони з чоловіком приїхали, то також були запідозрені у зловживанні алкоголем.

Алкотестер показав, що мати приїхала за дитиною з 1 проміле в крові, а її чоловік із 1,5 проміле. При цьому вони запевняли поліцію, що випили лише 0,5 літра горілки на п'ятьох людей.

У результаті поліція тимчасово відправила дитину до будинку малюка, оскільки батьки не змогли назвати тверезу людину, яка пригляне за нею. Тітку відправили під варту за те, що вона наразила на ризик дитину. Тепер їй загрожує до 5 років ув'язнення.

“У зв'язку з безвідповідальною поведінкою батьків поліція направила справу до суду у справах сім'ї та неповнолітніх для вжиття відповідних заходів”, - повідомив Роберт Конюші.

Раніше APnews також повідомляв, у Польщі напівголий українець стрибнув з мосту на авто та ледве не помер.

Новини партнерів

Раді пропонують розширити повноваження РНБО
Справу про "фак" Лероса президенту передали до суду: йому загрожує в’язниця

Найпопулярніше за тиждень