У ОГП заявили, що Україна одна розслідує загибель лайнера МАУ

У ОГП заявили, що Україна одна розслідує загибель лайнера МАУ
Читать на русском

Україна продовжує робити все, щоб встановити правду і залучити до відповідальності винних у загибелі літака МАУ, заявили в ОГП.

Україна залишилася єдиною державою, яка розслідує загибель пасажирського лайнера МАУ. Про це повідомляє APnews з посиланням на інтерв'ю заступника голови ОГП Гюндуза Мамедова виданню "Гордон".

"Загинуло 176 чоловік, з них - дев'ять членів екіпажу. Вони були висококваліфікованими професіоналами. І рейс цей дістався їм не випадково. Це один з найскладніших напрямків. Запевняю вас, що органи прокуратури і правопорядку України продовжують робити все, щоб встановити правду і залучити до відповідальності винних ", - заявив прокурор.

Як уточнив Мамедов, на даний момент Україна продовжує консультації зі своїми партнерами у цій справі, проте є одна проблема.

«Сьогодні Україна одна залишилася розслідувати цю трагедію. Однак у нас досить великий досвід у розслідуванні подібних подій. Ми зробимо все можливе і неможливе, щоб встановити істину у цій справі. Безумовно, це не відшкодує вашу втрату, але ми повинні зробити все, щоб компенсувати її як з правової точки зору, так і матеріально ", - заявив заступник голови ОПУ.

Раніше APnews повідомляв, справа про катастрофу МАУ в Ірані можуть перекваліфікувати на теракт.

Новини партнерів

Без табличок та обмежень: супермаркети популярної мережі "ігнорують" локдаун в Україні
У річці Італії знайшли тіло зниклої місяць тому українки

Найпопулярніше за тиждень