У МОН відзвітували про явку на пробне ЗНО-2021

У МОН відзвітували про явку на пробне ЗНО-2021
Читать на русском

Пробне ЗНО пройшло в більшості регіонів країни, крім м. Києва, Чернігівської та Миколаївської областей. Оскільки ці регіони внесені до червоної зони карантину, МОН вирішило перенести проведення цієї процедури на 24 квітня.

На пробне зовнішнє незалежне оцінювання з'явилися 95% зареєстрованих учнів. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу МОН.

«10 квітня 2021 відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання. На тестування було зареєстровано понад 120 000 осіб. За оперативними даними, явка по Україні склала 93-95%. Остаточна інформація буде оприлюднена Українським центром оцінювання якості освіти», - йдеться у повідомленні.

У МОН також додали, що пробне «ЗНО проходило організовано, з дотриманням всіх правил, процедур і вимог протиепідемічної безпеки: використання масок, дезінфекторів, збереження соціальної дистанції».

Зазначимо, що пробне ЗНО пройшло в більшості регіонів країни, крім м. Києва, Чернігівської та Миколаївської областей. Оскільки ці регіони внесені до червоної зони карантину, МОН вирішило перенести проведення цієї процедури на 24 квітня.

Раніше APnews повідомляв, в Раді підтримали скасування ДПА для учнів 11 класу.

Новини партнерів

У Офісі президента виключили військове вирішення конфлікту на Донбасі
У ТКГ назвали умову для військового сценарію повернення Донбасу

Найпопулярніше за тиждень