У Миколаївському річковому порту пізно вночі під колесами навантажувача загинула жінка

У Миколаївському річковому порту пізно вночі під колесами навантажувача загинула жінка
Читать на русском

Жінка контролювала навантаження добрив в момент трагедії

Працівниця Миколаївського річкового порту загинула підлогу колесами навантажувача, яким керував 23-летнмй хлопець. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

"4 січня близько 23:39 на території "Миколаївського річкового порту" ДП АСК "УКРРІЧФЛОТ" по вул. Індустріальній в Заводському районі Миколаєва 23-річний працівник підприємства, виконуючи роботи по завантаженню добрив, керуючи навантажувачем марки JCB 535 і рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на 44-річну працівницю зазначеної організації, яка контролювала хід проведення робіт, але не мала на собі світловідбивної жилетки та каски", - йдеться в повідомленні.

В результаті інциденту жінка отримала серйозні травми, що призвело до її смерті на місці події.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 272 "Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини" Кримінального кодексу України

Як раніше повідомляв APnews, чоловік вижив після того, як влетів у дерево на своєму авто в Інгульському районі Миколаєва, але вийшов на дорогу і загинув під колесами іншого автомобіля.

Новини партнерів

Батьки українських школярів отримають доступ до електронних журналів та щоденників
Під Житомиром водій протаранив двох дітей: 10-річний хлопчик загинув на місці

Найпопулярніше за тиждень