У Миколаївській області після ДТП з зерновозом довелося вирізати тіла загиблих

У Миколаївській області після ДТП з зерновозом довелося вирізати тіла загиблих
Читать на русском

Водій легковика помер на місці, а пасажирка - по дорозі в лікарню

Смертельна аварія за участю зерновозу сталася на трасі Одеса - Мелітополь - Новоазовськ в Миколаївській області. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу ДСНС.

"На 79 км траси М-14" Одеса - Мелітополь - Новоазовськ "біля с. Червоне в Березанському районі області сталося зіткнення вантажного автомобіля Volvo FN (зерновоз) і легкового автомобіля седан Mercedes-Benz", - йдеться в повідомленні.

В результаті ДТП водій легковика помер на місці від отриманих травм загинув. Рятувальникам довелося діставати його тіло і постраждалу пасажирку за допомогою спецобладнання, але дівчина померла по дорозі в лікарню. Водночас водій вантажівки не постраждав.

На місці події працюють слідчі, патрульні поліцейські та рятувальники. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 "Порушення правил безпеки руху та експлуатації транспорту, що спричинило смерть" Кримінального кодексу України.

У Миколаївській області після ДТП з зерновозом довелося вирізати тіла загиблих

Як раніше повідомляв APnews, смертельне ДТП сталося сьогодні в селищі Клевань Рівненської області. Водій вантажівки збив на смерть восьмирічного хлопчика.

Новини партнерів

В ООН заявили, що 2021 рік стане катастрофічним для людей
Терориста, який захоплював банк у Києві, перевели з СІЗО до психлікарні

Найпопулярніше за тиждень