У Миколаєві затримали наркодилера, якого "здала" поліції власниця зйомної квартири

У Миколаєві затримали наркодилера, якого "здала" поліції власниця зйомної квартири
Читать на русском

Поліція виявила у чоловіка наркотики на суму близько 250 000 гривень.

У Миколаєві затримали 24-річного наркодилера, який зберігав велику кількість психотропів у орендованій квартирі. Про це APnews пише з посиланням на поліцію області.

Про заборонену знахідку поліції повідомила власниця квартири, яка прийшла перевірити умови проживання орендаря.

Правоохоронці в орендованій фігурантом квартирі виявили близько 400 штук пластикових колб з психотропами, близько 250 грамів амфетаміну, близько 150 грамів канабісу, зіп-пакети з кристалічною речовиною білого і фіолетового кольору (наркотичні солі), вагою близько 50 грамів.

Крім цього, вилучили фасувальні матеріали для наркотичних речовин: 20 тисяч зіп-пакетів, близько 90 рулонів скотчу, різний столовий посуд з нашаруванням порошкоподібної речовини білого кольору, пластикові ємності із залишками прекурсорів.

"Наркотики чоловік найближчим часом планував поширити безконтактним шляхом у вигляді закладок на території Миколаєва", - додали у поліції.

Експертиза показала, що вилучена порошкоподібна речовина - амфетамін. За попередніми оцінками, ціна вилучених речовин на "чорному" ринку складає близько 250 тисяч гривень.

Поліція відкрила справу за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

У Миколаєві затримали наркодилера, якого "здала" поліції власниця зйомної квартири

Як повідомляв APnews раніше, СБУ накрила групу, яка збувала десятки мільйонів фальшивих грошей.

Новини партнерів

Глава МОН пояснив скорочення фінансування освіти в Україні "зарплатною операційною різницею"
«Вже буде без претензій»: автор ялинкового капелюха зрадів його поверненню на Софійську площу

Найпопулярніше за тиждень