У Миколаєві під час сварки чоловік вистрілив дружині в голову. Відео

У Миколаєві під час сварки чоловік вистрілив дружині в голову. Відео
Читать на русском

Жінку терміново доставили в реанімацію і провели операцію, де витягли зі скроні кулю.

У Миколаєві під час сімейної сварки 65-річний чоловік вистрілив із пістолета в голову своєї 48-річної дружини. Жінку госпіталізували з кулею в скроні. Про це APnews пише з посиланням на поліцію Миколаївської області.

У поліції повідомили, що чоловік стріляв у голову жінки з травматичної зброї.

"На місце події прибув екіпаж патрульних поліцейських, які обеззброїли зловмисника та надали можливість госпіталізувати потерпілу. Слідчо-оперативна група Корабельного відділу поліції з’ясувала, що між 48-річною жінкою та її 65-річним чоловік стався сімейний конфлікт, під час якого зловмисник вистрілив дружині у голову з травматичної зброї", – йдеться у повідомленні.

У сюжеті ТСН повідомили, що сварка між подружжям відбулася в квартирі в гуртожитку, але пострілів чути не було. Сусіди дізнались про подію, коли приїхала швидка допомога. Її викликав сам чоловік, однак до дружини медиків не пропускав. Довелося викликати патрульних.

"У чоловіка був у руках предмет, схожий на зброю. Патрульні застосували до нього засоби фізичного впливу і наділи наручники. Постраждалу передали лікарям швидкої," – розповів спікер патрульної поліції Миколаєва Віталій Душко.

Відомо, що жінку доставили в реанімацію, де їй провели операцію і витягнули кулю зі скроні. Унаслідок пострілу в голову у неї трапився множинний перелом кісток черепа. За словами медиків, ще трохи і вона б померла. Зараз жінка перебуває в лікарні, її стан важкий, але стабільний.

Затриманому чоловікові загрожує 15 років тюремного ув'язнення за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України "Замах на умисне вбивство".

Як повідомляв APnews раніше, у центрі Києва КОРД влаштував стрілянину, ганяючись за розбійниками.

Новини партнерів

Без світла та даху над головою. Негода знеструмила десятки міст у різних областях України та пошкодила будівлі
Ломаченко програв Лопесу всі пояси, однак з вердиктом боксер не погодився

Найпопулярніше за тиждень