У Миколаєві хлопець зламав руку поліцейському під час бійки

У Миколаєві хлопець зламав руку поліцейському під час бійки
Читать на русском

Подія сталась на виклику про крадіжку

Вчора у Миколаєві молодик зламав поліцейському руку. Тепер йому загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Про це APnews повідомляє з посиланням на коментар місцевої поліції.

Подія сталась на виклику про крадіжку у Центральному районі. Поліцію викликали люди, які повернулись до свого приватного будинку та виявили пошкодженим замок, вхідні двері та розбите вікно.

Прибувші на місце патрульні побачили побитого заявника, тілесні ушкодження якому, зі слів його дружини, завдали четверо молодиків, які на момент приїзду поліцейських стояли по інший бік дороги.

Правоохоронці запросили учасників конфлікту проїхати до відділку поліції, на що один із них агресивно відреагував та підбіг до поліцейського, намагаючись його вдарити в обличчя. Обороняючись, правоохоронець підняв руку, по якій зловмисник вдарив. У медичному закладі лікарі діагностували у правоохоронця перелам руки.

Чоловіку, який заподіяв поліцейському тілесні ушкодження, слідчі інкримінують ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України «Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків». Наразі молодик затриманий. Тривають слідчі дії. Найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід.

Раніше APnews писав, як в Одеській області п'яний чоловік побив металевою трубою поліцейського через сосну.

Новини партнерів

Землетрус в Хорватії пошкодив в'язницю, де знаходилися українці
В Україні майже 2 мільйони українців отримують пенсію менше 2000 гривень - Мінсоцполітики

Найпопулярніше за тиждень