"У мене криша поїхала!": псевдомінер сказав, чому погрожував підірвати міст Метро

"У мене криша поїхала!": псевдомінер сказав, чому погрожував підірвати міст Метро
Читать на русском

Чоловікові інкримінують завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян.

У Дніпровському райсуді Києва у середу, 3 червня, триває судове засідання з обрання запобіжного заходу Віталія Ткаленку, який у понеділок погрожував підірвати міст Метро у Києві.

Про це повідомляє APnews з посиланням на трансляцію засідання суду. За такі "жарти" псевдомінеру загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

Чоловікові інкримінують завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян. Сам зловмисник сказав, що такими діями хотів привернути увагу до своїх проблем.

Зазначимо, що чоловік під час обрання запобіжного заходу поводиться вкрай збуджено. Судячи з його «промови», він обурений беззаконням, яке відбувається в країні через що висловлює своє невдоволення в залі суду.

"В нашій країні, Україні, не дають людям жити, з них знущаються, у них все забирають, брешуть нам! Сотні тисяч людей без квартири в Києві. Що це за свавілля робиться?...Що це за Україна, що це за країна? Де я народився? Мене це довело, у мене криша поїхала, мені втрачати нічого.

Я людей не наражав на небезпеку, це був муляж. Кажи, не кажи – кому ти скажеш", - сказав підозрюваний під час обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, що затриманий "мінер" мосту Метро - мешканець м.Вишневе, прописаний у Києво-Святошинському районі, 1988 року народження. В нього є два адміністративних дрібних правопорушення, нічого кримінального за ним не було.

Як повідомляв APnews, чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро в Києві, госпіталізують в психіатричну лікарню.

Новини партнерів

Москаль "послав" бажаючих чути лише українську мову у сфері послуг в "Пузату хату"
Рада дозволила штрафувати п'яних і тверезих пішоходів за порушення ПДР

Найпопулярніше за тиждень