У Мелітополі горить елітне котеджне містечко, стовп чорного диму піднімається в небо

У Мелітополі горить елітне котеджне містечко, стовп чорного диму піднімається в небо
Читать на русском

В окрузі все задимлене, а запах горілого чути навіть в лікарняному містечку, яке розташоване поруч з котеджами.

В елітному котеджному містечку Мелітополя, Запорізька область, сталася пожежа в житловому багатоквартирному будинку. Вогонь охопив дах будівлі. На місці НП працюють рятувальники, правоохоронці та співробітники СБУ.

Про це APnews повідомляє з посиланням на повідомлення пресслужби ДСНС і поліції області.

Відзначається, що займання сталося близько 16.00 в будинку, розташованому по вулиці Кизиярського, що в районі лісопарку.

Як повідомляють очевидці в соцмережах, в окрузі все задимлене, а запах горілого чути навіть в лікарняному містечку, яке розташоване поруч з котеджами.

За свідченням очевидців, одного з постраждалих - чоловіка, з місця НП відвезла швидка допомога. У нього порізана нога. Водночас за даними рятувальників, жертв і постраждалих в результаті події немає. На місці чергують медики.

У ДСНС повідомили, що пожежа сталася на даху триповерхового житлового будинку. О 17:10 рятувальники пожежу локалізували на площі 450 кв. м. У ліквідації пожежі залучено 35 осіб та сім одиниць техніки.

Також є дані, згідно з якими, в даному котеджному містечку мають нерухомість відомі в місті люди - нардеп Сергій Мінько і мер Мелітополя Іван Федоров. Чи постраждала їх нерухомість в цій пожежі, невідомо.

Причини та обставини події встановлюються. У поліції повідомили, обставини, при яких спалахнув двоповерховий будинок будуть встановлені в рамках досудового розслідування.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Раніше APnews повідомляв, в центрі Херсона троє дітей спалили кафе.

Новини партнерів

В метро Києва людина впала під потяг: рух паралізовано
Інтерпол оголосив екс-нардепа Жеваго в міжнародний розшук через розтрату $113 млн

Найпопулярніше за тиждень