У Мексиці обвалилася естакада метро, 15 загиблих і десятки поранених

У Мексиці обвалилася естакада метро, 15 загиблих і десятки поранених
Читать на русском

За даними місцевих ЗМІ, естакада впала після того, як в одну з її опор врізався автомобіль

У мексиканській столиці Мехіко повалилася естакада нової лінії метро, ​​вагони полетіли вниз на машини. В інциденті 15 загиблих і 70 постраждалих.

Про це повідомляє APnews.

За даними місцевої влади, інцидент стався в понеділок увечері о 22:25 за місцевим часом, 3 травня. У момент аварії метро проїздило по надземній частині метро на новітній лінії 12, також відомої як Золота лінія.

Кадри відео спостереження зафіксували, що естакада звалилася прямо на рухомі машини. На місце прибули пожежники, співробітники служби громадської безпеки, а також карети швидкої допомоги.

Як повідомила мер Мехіко Клаудіа Шейнбаум, одна з постраждалих машин залишилася під завалами естакади, але рятувальні роботи на час були припинені, тому що метро висіло в повітрі та було нестійким. Машину в результаті дістали за допомогою крана.

Лінія метро була побудована у 2012 році, коли мером міста був Марсело Ебрард - нинішній міністр закордонних справ. Він відреагував на подію, висловивши співчуття сім'ям загиблих і постраждалих в Twitter.

"Звичайно, необхідно з'ясувати причини та знайти відповідального за подію. Я повторюю, що я в розпорядженні влади, щоб допомогти в усьому необхідному".

Раніше APnews також повідомляв, у США дитина впала в воду з 60-метрової висоти, поки його родина висіла в авто на краю моста після ДТП.

Новини партнерів

У Києві вночі горів житловий будинок, дві людини загинули у вогні - відео
Обвал мосту у Львівській області: в Укравтодорі виправдались "аварійністю" та заявили, що швидко відбудують новий

Найпопулярніше за тиждень