У Маріуполі антимасочник розніс супермаркет сокирою

У Маріуполі антимасочник розніс супермаркет сокирою
Читать на русском

За даними місцевих ЗМІ, чоловік раніше влаштовував дебош в продуктовому супермаркеті

Чоловік без маски розгромив супермаркет мережі "АТБ" в Маріуполі сокирою. Про це повідомляє APnews з посиланням на оприлюднений у соцмережах ролик.

Інцидент стався на проспекті Нахімова, 106.

Чоловік увірвався в магазин і почав громити каси, і голосно кричати, використовуючи нецензурну лексику. Він розбив кілька кас, пластиковий захист, полки і налякав відвідувачів. Антимасочника супроводжувала жінка і ще один чоловік, який знімав погром на відео.

За словами автора ролика, погрому передував конфлікт з дружиною нападника через маску.

"Розносимо злочинців і спекулянтів "АТБ", в якому за 10 хвилин до цього якийсь <...> через маски вдарив мою дружину і втік. У цей час з нею були наші діти", - йдеться в повідомленні.

У Маріупольському районному управлінні поліції журналісту APnews повідомили, що ніхто не постраждав, а нападника не затримували, проводиться перевірка.

За даними місцевих ЗМІ, чоловік раніше влаштовував дебош в продуктовому супермаркеті також через маски. Подія трапилася 19 грудня, о 19:49 годині в Центральному районі міста. Того разу він пошкодив полки з продуктами, розбив касовий апарат і нецензурно висловлювався на адресу працівників магазину.

Як раніше повідомляв APnews, під Києвом в Софіївській Борщагівці чоловік посварився з дружиною, випив і пішов на вулицю трощити все на своєму шляху. На парковці біля будинку він влаштував справжнє шоу - розбив десяток авто, а у тих включилася сигналізація.

Новини партнерів

Комісія по гральному бізнесу видала вже 14 ліцензій на азартні ігри в Україні
В США затримали банду українців, які вкрали 30 млн доларів з банківських сейфів

Найпопулярніше за тиждень