У Львові затримали шведа, який вербував молодих українок у секс-рабство

У Львові затримали шведа, який вербував молодих українок у секс-рабство
Читать на русском

За час перебування в Україні іноземець встиг завербувати чотирьох українок.

У Львові правоохоронці затримали 52-річного громадянина Королівства Швеції за підозрою у вербуванні українок для сексуальної експлуатації.

Про це APnews повідомляє з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

Відомо, що чоловік прибув в Україну у вересні поточного року. Він шукав дівчат молодого віку, які перебувають у скрутному матеріальному становищі, для залучення до надання послуг сексуального характеру на території Королівства Швеції.

За той час, що він пробув у країні, шведу вдалося так "заманити" чотирьох дівчат. Чоловіка затримали відразу після вербування ще однієї жертви в порядку ст. 208 КПК України.

Його затримали за ч. 2 ст. 149 (Торгівля людьми) КК України. За скоєне загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Зараз тривають першочергові слідчі дії, вирішуються питання про повідомлення чоловікові про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Раніше APnews повідомляв, у Київській області судитимуть фотографа, який протягом 7 років примушував дітей з дитсадків брати участь в зйомках дитячої порнографії.

Новини партнерів

В Одесі чоловік погрожував підірвати школу гранатою. Відео
На Луганщині замінували цілий ряд супермаркетів та заправок, поліція веде перевірку

Найпопулярніше за тиждень