У Львові водій автобусу помер від серцевого нападу під час руху

У Львові водій автобусу помер від серцевого нападу під час руху
Читать на русском

Автобус раптово виїхав на тротуар, зніс кілька металевих стовпців, дорожній знак та ледь не в'їхав у бетонну електроопору.

У Львові сталася трагедія з 55-річним водієм автобуса – чоловікові стало погано за кермом і під час руху транспортного засобу у нього стався серцевий напад. Попри допомогу бригади швидкої допомоги, він помер.

Про це повідомляє APnews з посиланням на видання ZAXID.NET. Відомо, що інцидент трапився на проспекті Чорновола у центрі міста у вівторок, 2 листопада.

За даними ЗМІ, маршрутний автобус №47а раптово виїхав на тротуар, зніс кілька металевих стовпців, дорожній знак і мало не врізався в бетонну електроопору. На щастя, ніхто з пасажирів та перехожих не постраждав.

Зазначимо, що цей маршрут обслуговує Львівське комунальне АТП-1. Там уточнили, що водієві спочатку надавали допомогу пасажири автобусу, а потім реанімаційні заходи проводили медпрацівники швидкої допомоги, проте врятувати життя чоловіка не вдалося.

Раніше APnews повідомляв, у Кривому Розі через напад епілепсії водій вантажівки протаранив гіпермаркет, постраждали люди.

Новини партнерів

У Києві на Оболоні неадекват відкрив стрілянину посеред вулиці
В Україну зі США пливуть 5 суден із великою партією вугілля - ЗМІ

Найпопулярніше за тиждень