У Львові Віктор Ющенко двічі за день попався поліції п’яним за кермом

У Львові Віктор Ющенко двічі за день попався поліції п’яним за кермом
Читать на русском

За підсумком його оштрафували і позбавили права керування транспортними засобами строком на 2 роки.

У Львові місцевий житель з іменем третього президента України Віктор Ющенко двічі попався патрульним п’яним за кермом. На нього були складені відповідні постанови, і, як результат, суд оштрафував його на 34 тис. грн.

Про це APnews пише з посиланням на рішення суду.

Вказано, що 13 липня патрульні двічі зупиняли нетверезого львів’янина Віктора Ющенка за кермом Volkswagen Polo. Спершу його зупинили о 22:55, драгер тоді показав 3,45 проміле. На нього склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння) та, ймовірно, відпустили. Бо вже о 23:54, його зупинили знов. Вдруге драгер показав 3,13 проміле, що перевищує норму у 16 разів.

У матеріалах судового засідання йдеться, що водій повністю визнав свою провину. Таким чином суддя двічі визнав його винним у нетверезому водінні та наклав штраф - по 17000 грн за кожен раз. Також Вікторові Ющенку доведеться заплатити судовий збір - 454 грн. Також його позбавили права керування транспортними засобами терміном на 2 роки.

APnews раніше писав, як у Львові п'яна водійка двічі за день попалася патрульним і "влетіла" на штраф за п'ятьма статтями.

Новини партнерів

Зірку Marvel госпіталізували з травмами під час зйомок "Чорної пантери 2"
З України депортують хасида, який влаштував дебош в Умані

Найпопулярніше за тиждень