У Львові сьогодні попрощаються з Любомирою Мандзій

У Львові сьогодні попрощаються з Любомирою Мандзій
Читать на русском

Екс-очільниця МОН померла у віці 48-років.

Чин похорону колишньої в.о. міністерки освіти України Любомири Мандзій відбудеться 29 листопада у Львові.

Про це повідомила сім'я Мандзій у дописі на її Facebook-сторінці, передає APnews.

Так прощання відбудеться у храмі Вознесіння Господнього, що у Львові на вул. Любінській, 111. О 10:00 планується Божественна літургія, по закінченні – чин похорону.

Нагадаємо, Любомира Мандзій пішла з життя 27 листопада. Жінка тяжко хворіла.

Довідка

Любомира Мандзі народилася 10 травня 1973 року в селі Опака Львівської області. 1995 року закінчила Львівський державний університет імені Івана Франка за спеціальністю "Географія".

З 1998 до 2001 року навчалася в аспірантурі Львівського національного університету імені Івана Франка за спеціальністю "Політичні інститути та процеси". У 2003 році стала кандидатом політичних наук, а 2008 року отримала звання доцента.

Крім того, з 2001 до 2016 року працювала на кафедрі політології філософського факультету Львівського національного університету імені І. Франка. У період з 2016 по 2019 обіймала посаду директора департаменту освіти та науки Львівської обласної державної адміністрації.

У липні 2019 року перемогла у конкурсі на посаду голови управління Державної служби якості освіти у Львівській області. 11 вересня того ж року стала заступником Міністра освіти та науки України, а з 25 березня по 25 червня 2020 року виконувала обов'язки голови МОН.

Як раніше повідомляв APnews, український педагог та колишня виконувач обов'язків міністра освіти й науки Любомира Манздій раптово померла у віці 48 років.

Новини партнерів

За фактом вибуху будинку у Новій Одесі поліція відкрила справу, пошуки загиблих завершені
У Саакашвілі після тривалого голодування діагностували ПТСР

Найпопулярніше за тиждень