У Львові семеро п'яних молодиків влаштували конфлікт з медиками "швидкої"

У Львові семеро п'яних молодиків влаштували конфлікт з медиками "швидкої"
Читать на русском

Під час конфлікту був пошкоджений ящик з медикаментами

У Львові семеро п’яних осіб влаштували скандал з медиками швидкої допомоги, які приїхали на виклик, при цьому пошкодили ящик з медикаментами.

Про це повідомляє APnews з посиланням на пресслужбу поліції Львівської області.

Інцидент трапився 28 червня близько другої години ночі в одному з будинків на вулиці Княгині Ольги. Медиків викликали на травму ноги, але у під'їзді виник конфлікт.

“Встановлено, що семеро осіб (чоловіки та жінки), львів’яни віком від 18 до 29 років, перебували у стані алкогольного сп’яніння, поводились неадекватно та нецензурно лаялись. Під час конфлікту з лікарями був пошкоджений ящик з медикаментами та розбиті ємності з ліками”, — йдеться в повідомленні.

Речниця патрульної поліції Катерина Рибій у коментарі виданню Tvoemisto.tv уточнила, що до конфлікту причетні троє жінок та четверо чоловіків.

"Медиків викликали на травму ноги, але у під'їзді виник конфлікт. З'ясувалося, що у будинку не працював ліфт і медики спочатку відмовилися підійматися нагору, що ймовірно розізлило нетверезих молодих людей. А коли вони таки піднялися на 9-тий поверх, там виникла суперечка, яка закінчилася пошкодженням сумки з ліками", - зазначила вона.

Правоохоронці склали щодо правопорушників два адміністративних протоколи за ст.173 (дрібне хуліганство) КУпАП, чотири — за ст.178 (Розпивання алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП та ще один — за ст.183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Як повідомляв APnews раніше, п'яна співробітниця поліції наїхала на двох пішоходів у Рівному.

Новини партнерів

"Подарунок для дітей": У Сирецькому парку Києва запрацює новий світло-музичний пішохідний інтерактивний фонтан
Міномети, гранатомети та кулемети: на Донбасі бойовики двічі за добу обстріляли позиції ООС

Найпопулярніше за тиждень