У Львові пред'явили підозру поліцейським, які п'яними побили ветеранів АТО

У Львові пред'явили підозру поліцейським, які п'яними побили ветеранів АТО
Читать на русском

Нападникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Троє п'яних співробітників правоохоронних органів побили двох ветеранів АТО у Львові. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Львівської обласної прокуратури.

За даними правоохоронців, 16 листопада троє співробітників поліції в віці 19-20 років з Тернопільської, Чернівецької та Волинської області в нетверезому стані і в неробочий час під час раптово виниклого конфлікту завдали тілесних ушкоджень двом чоловікам.

Нападникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років. Підозрюваним висунули звинувачення за частиною 2 статті 296 "Хуліганство" Кримінального кодексу України.

Відзначається, що потерпілими виявилися ветерани АТО і волонтери Андрій Мочурада і Віктор Баранник. За словами одного з потерпілих, в результаті нападу зламаний ніс, зуби, а також численні забої. При цьому чоловік стверджує, що підстав для конфлікту ньому було.

Як раніше повідомляв APnews, п'яний інспектор патрульної поліції Дніпра розстріляв начальника охорони розважального закладу міста.

Новини партнерів

"Ювентус" - "Динамо" 3:0. Мората і Роналду принесли перемогу Пірло
В Україні проведуть тотальне тестування на COVID-19: кого перевірять в першу чергу

Найпопулярніше за тиждень