У Львові маршрутка на пішохідному переході знесла двох жінок й протягла тіло вулицями міста

У Львові маршрутка на пішохідному переході знесла двох жінок й протягла тіло вулицями міста
Читать на русском

Загиблу жінку знайшли поряд із маршруткою на іншому кінці міста

Жахлива аварія сталася у Львові на перехресті проспекту Свободи та вулиці Дорошенка. Маршрутка збила двох жінок, й тіло однієї з них автобус протягнув вулицею.

Про це повідомляє APnews із посиланням на прес-службу поліції Львівської області.

Інцидент стався у суботу, 20 листопада, о 6:00. На пішохідному переході у центрі міста 47-річний водій маршрутки збив двох жінок 48 та 67 років. При цьому літню постраждалу від удару відкинуло на дорогу. Її госпіталізували із травмами.

У свою чергу водій з місця аварії втік. Автобус виявили на іншому кінці міста, що на вулиці Дж. Вашингтона. При цьому біля маршрутки було тіло 48-річної жінки. У поліції зазначили, що під час ДТП жінка зачепилася за кузов авто та її протягло вулицями.

Підозрюваного чоловіка вже затримано. За фактом ДТП відкрито провадження за частиною 2 статті 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого" Кримінального кодексу України. Винуватцеві загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як раніше повідомляв APnews, у Запоріжжі мікроавтобус Mercedes Sprinter зіткнувся з вантажівкою, що стояла на узбіччі, в результаті постраждали водій маршрутки та п'ятеро його пасажирів. Усіх доправили до лікарні для визначення тяжкості травм.

Новини партнерів

Кидали каміння та петарди: мігранти намагалися прорватися з Білорусі до Польщі
Бойовики на Донбасі озброїлися танками та погрожували спостерігачам ОБСЄ

Найпопулярніше за тиждень