У Львові чоловік під кайфом заліз у чужу квартиру, але застряг та не зміг втекти

У Львові чоловік під кайфом заліз у чужу квартиру, але застряг та не зміг втекти
Читать на русском

Чоловікові не вдавалося злізти з балкона самотужки, йому допомогли патрульні.

У Львові 28-річний горе-грабіжник, перебуваючи у стані наркотичного сп'яніння, заліз через вікно до чужої квартири. Його одразу ж помітили мешканці, тоді чоловік, злякавшись, спробував втекти через балкон, але застряг. Його знімали вже патрульні.

Про це повідомляє APnews з посиланням на пресслужбу поліції міста. Зазначається, що інцидент стався в середу, 9 лютого, близько 5 години ранку на вулиці Симона Петлюри. Поліцію викликала мешканка багатоповерхівки, до чиєї квартири й заліз злодій.

За інформацією правоохоронців, зловмисник розбив вікно і заліз у будинок, але коли цей факт виявили мешканці, чоловік вирішив втекти через балкон, але спуститися вже не зміг. Патрульні, приїхавши на місце події, побачили як на балконі другого поверху стоїть невідомий. Один зі співробітників поліції піднявся до нього та допоміг злізти.

Оглянувши чоловіка, на його руках виявили рани, які він одержав, коли вибивав вікно квартири. Чоловіку надали медичну допомогу. Також копи помітили у порушника ознаки наркотичного сп'яніння, тому львів'янина госпіталізували до медичного закладу.

Раніше APnews повідомляв, у США злодій застряг у димарі під час пограбування, його витягували два десятки пожежників.

Новини партнерів

Вагітна жінка за порадою цілителя забила собі в голову цвях, щоб народити сина. Фото
У США планують поставити Україні понад 10 бойових катерів типу Mark VI

Найпопулярніше за тиждень