У Львові 17-річна студентка випала з вікна після сварки з хлопцем

У Львові 17-річна студентка випала з вікна після сварки з хлопцем
Читать на русском

Перед загибеллю дівчина замкнулася в кімнаті.

У Львові після падіння з сьомого поверху загинула 17-річна студентка "Львівської політехніки". Про це APnews повідомляє з посиланням на прес-службу поліції Львівської області.

За словами правоохоронців, дівчина випала з вікна близько 06:00. На жаль, від отриманих в результаті падіння травм вона загинула. Поліцейські оперативно встановили особу загиблої - їй виявилася 17-річна мешканка Яворівського району, яка вчилася у "Львівській політехніці".

Наразі правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою "самогубство". При цьому місцеві видання з посиланням на свої джерела вже повідомляють, що напередодні загибелі дівчина посварилася зі своїм хлопцем.

А в прес-службі "Львівської політехніки", де навчалася покійна повідомили, що дівчина перебувала в кімнаті одна. Вона також закрилася в кімнаті зсередини.

Раніше APnews повідомляв, що в Рівному підліток зірвався з вікна гуртожитку і розбився на смерть. Загиблий - не місцевий і за попередньою інформацією батьків у нього немає.

Новини партнерів

На Прикарпатті стався вибух на газопроводі: людей евакуювали та знеструмили село
Проліт авіації, парад і артилерійський салют: як Київ відзначатиме 30-у річницю незалежності України

Найпопулярніше за тиждень