У Кривому Розі нардеп "Юзик" презентував "відроджений" ФК Кривбас

У Кривому Розі нардеп "Юзик" презентував "відроджений" ФК Кривбас
Читать на русском

Презентація пройшла на стадіоні зниклого клубу "Гірник".

У Кривому Розі на стадіоні "Гірник" пройшла презентація відродженого ФК "Кривбас". Участь в поданні прийняв, в тому числі і депутат "Слуги народу" Юрій Корявченков. Про це APnews повідомляє з посиланням на "Перший Криворізький".

Нагадаємо, що на професійній футбольній карті України "Кривбас" знову з'явився на початку серпня. Таким чином Корявченков виконав завдання, поставлене Володимиром Зеленським - відродити команду. Правда, футбольний клуб з'явився не на порожньому місці - по суті це футбольний клуб "Гірник", який просто змінив назву. Єдине, що дісталося команді від "Кривбасу" крім назви - старий логотип.

Пізніше президент України Володимир Зеленський прокоментував презентацію "Кривбасу" на своїй сторінці в Facebook. "Я щиро бажаю йому успіхів і перемог. Чи не тому, що це команда з мого рідного міста. А тому, що кожному регіону України вкрай необхідно якомога більше приводів для радості і гордості. Мова і про єднання українців навколо щасливих емоцій. Спорт, в зокрема футбол, вирішує цю завдання. Саме тому ми зробимо все можливе, щоб першість України з футболу знову стало справжнім святом для людей".

В рамках поста Зеленський також висловив надію, що "новими перемогами на вищому рівні" уболівальників порадують "Дніпро", "Металіст", "Карпати", "Чорноморець", "Волинь", "Говерла", запорізький і донецький "Металурги", "Буковина" і, звичайно, сімферопольська "Таврія". Також він висловив надію, що "клуби-переселенці" назавжди зникнуть, а Класичне між "Шахтарем" і "Динамо" відбудеться на "Донбас Арені", "в українському, мирному і спокійному Донецьку".

Читайте також:

Новини партнерів

Голова САП Холодницький подав у відставку
Комарі маски не носять: Білл Гейтс нагадав про захворювання, яке "гірше COVID-19"

Найпопулярніше за тиждень