У Кривому Розі через обвал на шахті загинула людина

У Кривому Розі через обвал на шахті загинула людина
Читать на русском

Обвал гірської породи відбувся на глибині 1135 метрів.

У Кривому Розі на шахті під час виконання робіт через обвал гірських порід загинув 48-річний прохідник.

Про це повідомляє APnews з посиланням на пресцентр Державної служби з питань праці. За опублікованою інформацією, трагедія сталася в ніч з 1 на 2 грудня на шахті підприємства "АрселорМіттал Кривий Ріг"

За даними Держпраці, під час виконання робіт у шахті на глибині 1135 метрів стався обвал гірської породи. Внаслідок цього загинув прохідник приватного підприємства "Світекс".

Як повідомили у пресслужбі Криворізького районного управління поліції, потерпілому чоловікові намагалися допомогти, але коли колеги дістали чоловіка, він, на жаль, був уже мертвий. Прохідник загинув через численні травми, несумісні з життям.

Управління Держпраці у Дніпропетровській області розпочало розслідування причин обвалу на шахті та загибелі прохідника. За цим фактом поліція відкрила кримінальну справу, ведеться розслідування.

Довідка

ArcelorMittal Кривий Ріг - найбільший виробник сталевого прокату в Україні. Володіє в Україні найбільшим гірничо-металургійним комбінатом "ArcelorMittal Кривий Ріг" та низкою малих компаній, зокрема, ПАТ "ArcelorMittal Берислав".

Раніше APnews повідомляв, у Запоріжжі сталася трагедія, внаслідок якої загинув 36-річний чоловік, – на четвертому поверсі впав балкон.

Новини партнерів

Прибуток Овнів, оптимізм Близнюків та кар'єра Водоліїв: гороскоп на 3 грудня для кожного знаку зодіаку
У Франції неадекват у костюмі ніндзя напав з катаною на жінок-поліцейських: є поранені

Найпопулярніше за тиждень