У Кремлі погодилися, що визнання "Л/ДНР" не корелюється із Мінськими угодами

У Кремлі погодилися, що визнання "Л/ДНР" не корелюється із Мінськими угодами
Читать на русском

Путін вже отримав відповідне звернення Держдуми та "прийняв його до уваги"

У Кремлі визнали, що визнання так званих "ЛНР" та "ДНР" не корелюється з "Мінськими угодами". Про це заявив на брифінгу речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков, передає APnews.

Він зазначив, що президент РФ вже отримав звернення Держдуми з питанням про визнання самопроголошених "республік" і "прийняв його до відома". При цьому якось коментувати це звернення він відмовився, лише заявивши, що воно "відображає настрій депутатів РФ і народу Росії в цілому".

"Якогось коментаря щодо цього не існує. Президент звернення отримав, він на нього відреагував, він прийняв його до уваги. Справді, це звернення є дуже яскравим показником настрою і наших депутатів, і превалюючої точки зору нашої країни, але президент акцентував, що головне - це врегулювати, допомогти у врегулюванні ситуації, а зробити це можна, всіляко сприяючи імплементації мінського комплексу заходів", - сказав Пєсков.

Додавши, що у Кремлі згодні про те, що визнання республік не корелюється з Мінськими угодами.

APnews писав, що вчора Держдума Росії підтримала звернення про визнання так званих "ДНР" та "ЛНР". Переважна більшість "ЗА" далі його направили Володимиру Путіну.

Читайте також:
Макрон закликав Путіна не визнавати "ЛДНР" - CNN

Новини партнерів

Генсек НАТО заявив про відсутність ознак деескалації на кордоні з Україною
На Закарпатті ув'язнені напали на конвоїра та чергового, втікши з СІЗО: введено спецоперацію

Найпопулярніше за тиждень