У Київській області чоловік збив 12-річну дівчинку на переході і втік

У Київській області чоловік збив 12-річну дівчинку на переході і втік
Читать на русском

Дівчинка опинилася в лікарні з множинними травмами.

У місті Бровари Київської області чоловік за кермом Seatсбіл 12-річну дитину на пішохідному переході. Винуватець ДТП втік з місця події. Про це APnews повідомляє з посиланням на прес-службу поліції Київської області.

Повідомляється, що інцидент стався напередодні увечері - близько 19:00 в поліцію надійшло повідомлення, що на пішохідному переході збили дівчинку. Сам винуватець зник з місця аварії.

"Постраждалу з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доставили в місцеву лікарню. Для встановлення і затримання водія на території Київської області введена спеціальна поліцейська операція і орієнтовані всі наряди поліції", - повідомили поліцейські.

Введення спеціальної операції дало свої плоди - поліцейські оперативно розшукали та сам автомобіль, і водія, який відповідальний за ДТП. Винуватцем виявився 45-річний місцевий житель. В даний момент правоохоронці встановлюють деталі події.

Раніше APnews повідомляв, що в Закарпатській області легковик влетів в евакуатор і загорівся. В результаті аварії загинули чотири людини.

Новини партнерів

Випадкове зізнання мільярдера Роберта Дьорста у вбивствах оприлюднили у мережі: "Звичайно, убив їх усіх"
Єврейська громада України звернеться до поліції після скандального концерту "Повторимо Коліївщину" в Києві

Найпопулярніше за тиждень