У Києві затримали кримінального авторитета, якого до цього тричі за півтора роки депортували з України

У Києві затримали кримінального авторитета, якого до цього тричі за півтора роки депортували з України
Читать на русском

В останній раз авторитету заборонили в'їзд в Україну на 15 років.

У Києві поліцейські затримали іноземного кримінального авторитета на прізвисько "Дід". Про це APnews повідомляє з посиланням на Департамент стратегічних розслідувань Нацполіціі.

Йдеться про затримання 56-річного громадянина Вірменії, який відомий на прізвисько "Дід". Відзначається, що його неодноразово судили і він навіть відбував 12-річне покарання у виправних колоніях в Херсонській та Львівській областях.

Зрештою в 2019-му році Ужгородський міськрайонний суд постановив видворити злочинця з України. Виявилося, що видворяти "Діда" з України будуть ще кілька разів. Справа в тому, що він повернувся в країну вже через два місяці.

Вдруге його було виселено в серпні 2019-го року із забороною в'їзду на п'ять років. Але вже в жовтні 2019-го, попередньо змінивши ім'я, "Дід" повернувся в Україну. Через кілька місяців його викрили, але з території України його видворили вже в липні 2020-го.

Тоді ж йому заборонили в'їжджати в Україну до 2035-го року. Однак незабаром оперативники дізналися про те, що "авторитет" проник в Україну, скориставшись пунктом пропуску Волинської митниці.

Раніше APnews повідомляв, що в Києві запобігли вбивству сербського бізнесмена. Виявилося, що його замовила дружина для того, щоб отримати 6 мільйонів.

Новини партнерів

Збірна України виграла чотири "золота" на юніорському чемпіонаті Європи з боротьби
Співачку МакSим ввели у штучну кому

Найпопулярніше за тиждень