У Києві затримали іноземця, який вербував українок для проституції в Афінах

У Києві затримали іноземця, який вербував українок для проституції в Афінах
Читать на русском

Злочинця затримали, коли він повинен був зустрітися з жертвами перед міжнародним перевезенням.

СБУ перекрила канал, через який в Донецькій області намагалися транспортувати двох українок в Грецію для сексуальної експлуатації. Організатором незаконної діяльності виявився громадянин Вірменії.

Про це повідомили у прес-службі Національної поліції, передає APnews.

Як з'ясувало слідство, 38-річний організатор схеми, разом з невстановленою особою домовились транспортувати жінок для занять проституцією в Афінах.

Користуючись тяжким матеріальним становищем жертв, громадянин Вірменії переконував дівчат погодитись на "роботу". При цьому він обіцяв українкам гідні умови та проживання.

"За обіцянками вербувальника, за годину надання інтимних послуг вони мали отримувати від 50 доларів США. Після отримання згоди від двох жінок фігурант оплатив їм оформлення всіх необхідних документів та переїзд до Грецької Республіки", - йдеться у повідомленні.

Злочинця затримали у Києві, де він повинен був зустрітися з жертвами перед міжнародним перевезенням.

Варто зазначити, що, відповідно до ч. 2 ст. 149 Кримінального Кодексу України, зловмиснику загрожує позбавлення волі строком до дванадцяти років.

Наразі правоохоронні органи працюють над тим, щоб встановити особистості інших організаторів та учасників торгівлі людьми.

У Києві затримали іноземця, який вербував українок для проституції в Афінах

Як повідомляв APnews, у Боснії дві українки-сутенерки роками вербували дівчат для секс-торгівлі та відбирали їх заробіток.

Новини партнерів

Україна розсекретить матеріали справи про Іловайску трагедію
Зеленський підписав закон про запобігання аварій на підприємствах підвищеної небезпеки

Найпопулярніше за тиждень