У Києві викрали з автостоянки 34 мотоцикли та 5 автомобілів вартістю 6 500 000 гривень (Відео)

У Києві викрали з автостоянки 34 мотоцикли та 5 автомобілів вартістю 6 500 000 гривень (Відео)
Читать на русском

Автомобілі та мотоцикли зловмисники відігнали у гаражні бокси до іншого району столиці.

У Києві затримано організовану групу, яка викрала 39 транспортних засобів. Про це повідомили у Національній поліції України.

Затримано п'ятеро громадян України та громадянина Грузії віком від 25 до 54 років. Троє з них раніше притягувалися до кримінальної відповідальності, один перебуває у статусі обвинуваченого.

"Правоохоронці провели за місцем проживання зловмисників санкціоновані обшуки та вилучили мобільні телефони, зброю, записи та документи.
Під час слідства правоохоронці встановили місцезнаходження 10 раніше викрадених транспортних засобів – 5 мотоциклів та 5 автомобілів. Наразі затриманим повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання заходів у вигляді утримання під вартою", - повідомили правоохоронці.

Загалом фігуранти викрали 39 транспортних засобів (34 мотоцикли та 5 автомобілів), сума збитків, за даними поліції, становить понад 6 500 000 гривень.

Автомобілі та мотоцикли зловмисники відігнали у гаражні бокси до іншого району столиці. Слідчі вилучили 10 транспортних засобів, місцезнаходження інших наразі встановлюється.

Новини партнерів

У Дніпрі ракета «Іскандер» потрапила до казарми НГУ: 10 загиблих та близько 35 поранених
На Київщині військовослужбовці знайшли 14 тіл окупантів (Відео)

Найпопулярніше за тиждень