У Києві військові Нацгвардії взяли під охорону Олександрівську лікарню

У Києві військові Нацгвардії взяли під охорону Олександрівську лікарню
Читать на русском

Після того, як військові Національної гвардії почали охороняти Олександрівську лікарню, "відділення вже працює спокійніше".

Військовослужбовці Національної гвардії України почали охороняти інфекційне відділення Олександрівської лікарні в Києві, яке пристосоване для прийому пацієнтів з підозрою на коронавірус, через наплив людей. Про це повідомила провідний інфекціоніст МОЗ України Ольга Голубовська в програмі "Право на владу".

"На вихідних були невимовні події: здорові люди ломилися в інфекційне відділення, щоб пройти тестування на коронавірус", - розповіла вона.

Голубовська підкреслила, що після того, як військові Національної гвардії почали охороняти Олександрівську лікарню, "відділення вже працює спокійніше".

Лікар наголосила, що всіх протестувати просто неможливо через те, що "ніхто не може собі це дозволити - навіть система охорони здоров'я США". Водночас вона додала, що в Україні планується розширити доступ до тестування.

Як повідомляє APNews, військовослужбовці Національної гвардії України почали нести службу в населених пунктах, де запроваджено режим надзвичайної ситуації, в Київській, Житомирській та Чернівецькій областях.

Нагадаємо, що перший заступник голови КМДА Микола Поворозник заявив, що представники Київської міської державної адміністрації прийняли рішення про введення надзвичайної ситуації в Києві через коронавірус.

Новини партнерів

За 12 днів у світі 100 тисяч осіб заразились коронавірусом
Трамп скасував зустріч лідерів G7 у США: саміт пройде у відеоформаті

Найпопулярніше за тиждень