У Києві та Одесі анонсували відкриття великих Центрів вакцинації від COVID-19

У Києві та Одесі анонсували відкриття великих Центрів вакцинації від COVID-19
Читать на русском

Центр вакцинації в Києві буде працювати на базі МВЦ, а в Одесі його облаштують на стадіоні юракадемії

Великі центри вакцинації від COVID-19 мають намір відкрити в Києві та Одесі. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву місцевої влади.

За словами мера Києва Віталія Кличка, великий центр вакцинації від COVID-19 в столиці запустять на базі Міжнародного виставкового центру, який знаходиться на станції метро "Лівобережна".

"Завтра, 29 травня, на базі Міжнародного виставкового центру буде працювати великий центр вакцинації від COVID-19. Це приклад взаємодії соціально відповідального бізнесу з містом", - зазначив Кличко.

Крім того, центр вакцинації відкриють в Одесі на території стадіону Національного університету "Одеська юридична академія" на Фонтанській дорозі, 23.

"Щеплення вакциною CoronaVac отримуватимуть люди у віці 60 років і старше, зареєстровані в листі очікування на порталі або в додатку" Дія ". Всі вони попередньо отримають дзвінок з пункту щеплення і будуть запрошені на вакцинацію на конкретний час", - йдеться в повідомленні.

Центр вакцинації буде працювати з 09:00 до 17:00.

Як раніше повідомляв APnews, 29 травня розпочнеться вакцинація на стадіоні "Арена Львів". Отримувати щеплення будуть громадяни, які стали в чергу на вакцинацію через додаток "Дія".

Новини партнерів

На Сумщині "чорні лісоруби" зарубали свідка, який "здав" їх поліції
У США жінка виграла 1 млн доларів в лотереї щеплених від COVID-19

Найпопулярніше за тиждень