У Києві суддя закрив і "відправив нах*р" справу про порушення карантину

У Києві суддя закрив і "відправив нах*р" справу про порушення карантину
Читать на русском

Йдеться про суддю Печерського районного суду.

Суддя Печерського районного суду Києва виніс досить неординарне рішення в адміністративній справі про порушення норм карантину. Він постановив закрити провадження і "відправити нах*ер".

Йдеться про справу № 757/15353/21-п, відомості про яку опубліковані у Єдиному судовому реєстрі, передає APnews.

Відповідне адмінпровадження відкрили проти адміністратора закладу на Парковій дорозі, 2. Так, 3 лютого 2021 року співробітник розважального закладу проігнорував карантинні вимоги та не закрив розважальний заклад вчасно.

Крім того, обвинувачений не з'явився на судове засідання, незважаючи на те, що про час і місце розгляду справи було повідомлено заздалегідь.

При цьому, як зазначає суддя Олег Білоцерківець, вина адміністратора підтверджується достатніми, належними та допустимими доказами, а саме: протоколом про адміністративне правопорушення, рапортом, фотознімками.

"Згідно з п.7 ст. 247 КУпАП провадження у справі про адміністративне правопорушення не може бути розпочато, а розпочате підлягає закриттю після закінчення строків на момент розгляду справи, передбачених ст. 38 КУпАП. Враховуючи, що термін притягнення до адміністративної відповідальності ОСОБИ_1 закінчився, провадження у справі підлягає закриттю", - йдеться у постанові судді.

Крім того, Білоцерківець постановив, що "провадження у справі про притягнення ОСОБА_1 до адміністративної відповідальності за ст. 44-3 КУпАП закрити після закінчення строків притягнення до адміністративної відповідальності і відправити на*ер".

Варто зазначити, що відповідну постанову могли оскаржити протягом 10 днів з дня винесення рішення. Воно набрало чинності ще 6 серпня 2021 року.

У Києві суддя закрив і "відправив нах*р" справу про порушення карантину

Новини партнерів

БЕБ знову бреше. Запуск зірвано, приміщення немає, виконувати завдання Бюро можуть лише 99 працівників
Вчителька з Волині розповіла, чому вдарила дев'ятикласника: це не є нормою

Найпопулярніше за тиждень