У Києві п'яний чоловік попросив дівчину допомогти занести сумку та взяв її у заручники

У Києві п'яний чоловік попросив дівчину допомогти занести сумку та взяв її у заручники
Читать на русском

Дівчині вдалося закритися у ванній кімнаті та зв'язатися з поліцією.

У Києві дівчину силою заштовхав до своєї квартири 61-річний чоловік. Перед цим він просив постраждалу допомогти занести сумку до своєї квартири. Пускати поліцію до своєї квартири викрадач відмовився.

Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Дівчині вдалося закритися у ванній кімнаті та зв'язатися з поліцією. Правоохоронцям вона повідомила, що чоловік похилого віку попросив її допомогти занести сумку додому. Однак потім силою заштовхав її до квартири на вулиці Милославській, зачинив двері і почав кричати і поводитися агресивно.

Коли патрульні прибули на місце, то спробували вмовити чоловіка добровільно відчинити двері. Однак у результаті потрапити у квартиру копи змогли лише за допомогою рятувальників ДСНС.

У результаті поліцейські затримали чоловіка – пояснити свою поведінку він не зміг. Можливо, це пов'язано з тим, що порушник був у стані сильного сп'яніння – прилад Драгер показав 2,4 проміле.

Наразі стосовно чоловіка відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на три роки або позбавлення волі на той же термін.

Раніше APnews повідомляв, що у Херсоні місцевий наркоман із ножем утримував у заручниках продавчиню магазину. Він вимагав повернути йому гроші, які вона нібито в нього брала.

Новини партнерів

Верещук про реінтеграцію Донбасу: Тут спрацює м'яка сила
У МЗС Угорщини кажуть, що після "Кримської платформи" не затвердили навіть "методику консультацій по Криму"

Найпопулярніше за тиждень