У Києві поліція та Нацгвардія посилили заходи безпеки через масові заходи

У Києві поліція та Нацгвардія посилили заходи безпеки через масові заходи
Читать на русском

Правоохоронці закликали організаторів та учасників заходів дотримуватися норм чинного законодавства

Співробітники Національної поліції спільно із військовослужбовцями Національної гвардії України заступили на посилене чергування, щоб не допустити порушень громадського порядку та забезпечити мирне проведення запланованих акцій у центрі Києва. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Міністерства внутрішніх справ України.

"Сьогодні у центральній частині Києва анонсовано проведення декількох масових акцій, зокрема, під адміністративними будівлями органів державної влади. Задля забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на чергування у посиленому режимі", - йдеться у повідомленні.

Також правоохоронці закликали організаторів та учасників заходів дотримуватися норм чинного законодавства, не порушувати громадський порядок та сприяти поліцейським у виконання ними службових обов’язків.

Як повідомляв APnews раніше, студенти Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного зібралися під стінами Верховної Ради на мітинг через реорганізацію навчального закладу.

Новини партнерів

"Навіть більше": Тіхановська пообіцяла "гарантії безпеки" Лукашенку
В Умані виросло число хасидів з COVID-19

Найпопулярніше за тиждень