У Києві поліцейського підозрюють у вимаганні майже 30 тис. доларів хабара

У Києві поліцейського підозрюють у вимаганні майже 30 тис. доларів хабара
Читать на русском

Слідчі повідомили про підозру співробітнику Нацполіції у вимаганні та отримані неправомірної вигоди за не притягнення до кримінальної відповідальності.

Слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру старшому оперуповноваженому Білоцерківського відділу поліції ГУ Нацполіції в Київській області у вимаганні та отримані неправомірної вигоди за не притягнення до кримінальної відповідальності. Про це повідомили у пресслужбі Державного бюро розслідувань.

"Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, повідомили про підозру старшому оперуповноваженому Білоцерківського відділу поліції ГУ Нацполіції в Київській області у вимаганні і одержанні неправомірної вигоди, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України)", - йдеться в повідомленні.

Слідством встановлено, що працівник поліції систематично вимагав та одержував неправомірну вигоду за непритягнення його до кримінальної відповідальності за торгівлю наркотиками. Загальна сума хабарів - 28 тисяч гривень.

Правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна та позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Новини партнерів

В ВООЗ спрогнозували появу першої вакцини від коронавірусу з Китаю
Зеленський розповів, скільки українців повернуть з полону

Найпопулярніше за тиждень