У Києві почали незаконно продавати спецквитки на проїзд в транспорті

У Києві почали незаконно продавати спецквитки на проїзд в транспорті
Читать на русском

Столична влада наполегливо просить киян повідомляти про всі подібні випадки у поліцію.

У Києві почали незаконно продавати спецквитки для проїзду в транспорті. Про це повідомляє APnews з посиланням на департамент транспортної інфраструктури КМДА.

«Департамент транспортної інфраструктури звернувся до Головного управління Нацioнальноі поліції за фактом продажу в мережі Інтернет спецквитків на проїзд в громадському транспорті. Сьогодні почалася видача спецквитків на проїзд в громадському транспорті. І відразу почали з'являтися оголошення про їх продаж», - йдеться у повідомленні.

Також в КМДА в черговий раз зазначили, що спецквитки безплатно видаються лише тим організаціям, працівники яких працюють на підприємствах і установах, що забезпечують життєдіяльність країни та міста. В їх число входять: медики, правоохоронці, працівники житлово-комунального господарства, робочі супермаркетів і аптек, соціальні працівники та ін.

«Просимо громадян обов'язково повідомляти про подібні оголошення в правоохоронні органи. Адже невідворотність покарання - головна запорука дотримання правил для всіх», - йдеться у повідомленні.

Раніше APnews повідомляв, з 5 квітня у Києві будуть їздити не всі маршрутки.

Новини партнерів

Зеленський пригрозив "чорною п'ятницею" пропагандистам
В Одесі відкрили справу через вибух газу в багатоповерхівці

Найпопулярніше за тиждень