У Києві під час рейду нічними клубами після комендантської години 219 чоловікам вручили повістки (Відео)

У Києві під час рейду нічними клубами після комендантської години 219 чоловікам вручили повістки (Відео)
Читать на русском

420 перевірених закладів та 219 вручених повісток - результати нічних перевірок поліції Києва.

Правоохоронці разом із представниками військового комісаріату провели рейди нічними закладами міста. За результатами відпрацювання чоловікам призовного віку вручені повістки, затримано осіб з наркотиками та ще відносно 73 порушників складено адміністративні протоколи. Про це повідомили в Національній поліції.

Метою рейдів було перевірити дотримання громадянами обмежень воєнного стану та запобігти порушенням у комендантський час. Очільник столичної поліції Іван Вигівський повідомив, що протягом вихідних правоохоронці провели перевірку 420 закладів.

«В умовах воєнного стану громадяни повинні дотримуватись обмежень комендантського часу. Так, поліцейські Києва разом з військовими комісарами вночі посилено патрулюють вулиці міста, сквери та парки, а також акцентується увага на перевірках нічних розважальних закладів. З усіх перевірених у нічний час працювали два заклади і виявлено 413 осіб, котрі порушили комендантський час. З числа цих громадян комісар перевіряв чоловіків призовного віку на наявність відповідних приписних посвідчень. У результаті 219 чоловікам було вручено повістки до військкомату», - прокоментував він.

Окрім того, правоохоронці виявили осіб, котрі мали при собі наркотичні речовини. За усіма виявленими фактами розпочаті кримінальні провадження.

«Ми й надалі будемо проводити такі відпрацювання, адже кожен мешканець столиці повинен розуміти усю серйозність ситуації та усвідомлювати небезпеку, яка нині ще є з боку країни-агресора. Хочу наголосити, що під час комендантської години категорично заборонено пересуватися містом, окрім спецтранспорту та випадків крайньої необхідності», - зазначив начальник поліції Києва.

Новини партнерів

Росіяни використовують тактику залякування нацистів часів Другої світової – Данілов
Львівські хірурги видалили жінці пухлину, яка перетворювала її на чоловіка

Найпопулярніше за тиждень