У Києві голий чоловік відкусив батькові палець, розбив собакою вікно та завдав 10 ножових пенсіонеру

У Києві голий чоловік відкусив батькові палець, розбив собакою вікно та завдав 10 ножових пенсіонеру
Читать на русском

Підозрюваного затримали в покинутому чотириповерховій будівлі

Неадекватний чоловік в Солом'янському районі Києва відкусив батькові палець, розбив собакою вікно і 10 разів ударив ножем людини. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Патрульній поліції столиці.

Правоохоронці отримали повідомлення про те, що на вулиці Докучаєвської були чутні крики та прохання викликати допомогу. На місці інциденту поліцейські побачили двох травмованих чоловіків - один з відкушеним пальцем, а інший з травмою голови.

Вони стверджували, що неадекватний чоловік, який припадав одному з потерпілих сином, напав на батька і відкусив йому фалангу пальця. На допомогу прибіг сусід, якого неадекват побив залізною лопаткою для взуття, після чого втік.

Правоохоронці отримали ще одне повідомлення про напад в приватному секторі, в якому було зазначено, що голий чоловік розбив собакою вікно, проник в будинок і напав на 66-річну жінку. Чоловік потерпілої намагався її захистити та отримав з десяток ударів ножем.

"Знайшли підозрюваного за 20 хвилин. Він сидів на підвіконні четвертого поверху покинутої будівлі. Патрульні затримали його і передали слідчо-оперативній групі", - йдеться в повідомленні.

Всім постраждалим надали медичну допомогу.

Як раніше повідомляв APnews, мешканка Чернівців викликала поліцію, тому що не могла зрозуміти деякі слова в книзі з української мови

Новини партнерів

Химерні скульптури та гігантські люстри. Як виглядає Маріїнський палац зсередини після реконструкції. Репортаж
"Вбивство кіно" у росіян і "порятунок культури" у Європи. Реакція світу на скандальні ЛГБТ-правила кінопремії "Оскар"

Найпопулярніше за тиждень