У Києві фотограф знімав порно з дітьми та продавав його на Захід

У Києві фотограф знімав порно з дітьми та продавав його на Захід
Читать на русском

Невільними героями зйомок стали діти віком від 8 до 18 років.

Поліцейські Києва затримали дитячого фотографа, якого підозрюють в створенні порнографічних матеріалів з дітьми. Про це APnews повідомляє з посиланням на прес-службу національної поліції.

Правоохоронцям вдалося встановити, що 38-річний чоловік працював дитячим фотографом в Києві, а також організовував екскурсії в одному з музеїв столиці. Далі він, входячи в довіру до дітей у віці від 8 до 18 років, після чого шантажем і погрозами примушував їх брати участь в створенні порнографічного контенту.

"Цей контент був поширений на території США і країн Євросоюзу. Завдяки спільній співпраці з колегами із зазначених країн була отримана додаткова інформація, яка підтверджує участь в скоєнні злочину саме цього громадянина", - заявив начальник Департаменту захисту інтересів суспільства і держави Нацполіціі Євген Макаров.

Також за словами поліцейських, в ході обшуку у чоловіка вдалося виявити докази провини - понад 10 гігабайтів порноконтента за участю дітей. Наразі правоохоронці займаються встановленням дітей, які постраждали в результаті дій зловмисника. У разі, якщо його провину доведуть, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше APnews повідомляв, що в Кривому Розі поліцейські затримали групу розповсюджувачів дитячої порнографії. Зловмисниками виявилися жінка і два чоловіки.

Новини партнерів

В Індії за кілька хвилин до кремації "воскресла" літня COVID-пацієнтка
У Палестині затримали лідера угрупування ХАМАС

Найпопулярніше за тиждень