У Києві чоловік образився на персонал ресторану і "замінував" будівлю

У Києві чоловік образився на персонал ресторану і "замінував" будівлю
Читать на русском

Перед цим він напідпитку чіплявся до інших відвідувачів закладу.

У Києві чоловік, якого вигнали з розважального закладу, образився і повідомив про замінування. Про це APnews повідомляє з посиланням на прес-центр Головного управління Національної поліції в місті Києві.

Так, за інформацією правоохоронців, "мінером" виявився 46-річний житель столиці. Сам зловмисник заявив, що образився на персонал, який не пускав його в приміщення. Як виявилося, що чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, чіплявся до інших відвідувачів і заважав персоналу працювати - саме тому адміністратори вивели клієнта із закладу.

Також наголошується, що під час перевірки приміщення та прилеглої території правоохоронці не виявили жодних небезпечних і підозрілих предметів. Особистість мінера правоохоронці встановили протягом години. Його вже затримали і почали кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) КК України. Тепер йому загрожує до шести років тюремного ув'язнення.

Раніше APnews повідомляв, що в Запорізькій області чоловік пригрозив підірвати поліцейський відділок. "Мінера" ​​оперативно знайшли і затримали.

Новини партнерів

У зоопарку в Криму тигр відкусив палець однорічній дитині - мати сама піднесла сина до хижака
Відсторонення головлікаря та анулювання ліцензії: МОЗ буде радикально боротися з підробкою COVID-свідоцтв

Найпопулярніше за тиждень