У Києві через сигарету пенсіонер загорівся прямо в ліжку

У Києві через сигарету пенсіонер загорівся прямо в ліжку
Читать на русском

Пенсіонера в палаючому одязі вискочив на вулицю, де його побачили сусіди

Пожежа в приватному будинку в приватному будинку Голосіївського району Києва стався ввечері 17 січня, в результаті постраждав пенсіонер, якого довелося гасити сусідам. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Головного управління ДСНС України в Києві.

"17 січня, о 16:53 в оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України в Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Гребінки, що в Голосіївському районі столиці. До місця події були направлені рятувальники 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю було встановлено, що пожежа виникла в 1-поверховому приватному будинку розміром 10х12 кв.м", - йдеться в повідомленні.

За даними рятувальників, чоловік загорівся, коли сидів на ліжку. 64-річний чоловік вискочив на вулицю, де його побачили сусіди, та загасили за допомогою вогнегасника. Крім того, вони викликали рятувальників.

У ДСНС відзначили, що в результаті пожежі пошкоджено матрац, на якому сидів потерпілий, закопчені стіни та стеля кімнати. Пенсіонера госпіталізували в опіковий центр.

За попередніми даними, причиною загоряння стала сигарета.

Як раніше повідомляв APnews, в м Іллінці Вінницької області через куріння заживо згоріли двоє людей

Новини партнерів

Під Житомиром прогримів вибух, 68-річна жінка загинула у вогні: фото
Нардеп-борець Беленюк виграв "золото" на турнірі в Загребі

Найпопулярніше за тиждень