У Києві 16-річний підліток жорстоко вбив батьків та маленького брата

У Києві 16-річний підліток жорстоко вбив батьків та маленького брата
Читать на русском

Після скоєного він ще декілька днів перебував у квартирі поруч із загиблими, а коли батьків почали розшукувати родичі, він втік.

У Києві поліцейські затримали 16-літнього юнака за підозрою у скоєнні потрійного вбивства. Він жорстоко позбавив життя своїх батьків та 8-річного брата.

Про це APnews пише з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Вказано, що зловмисник завдав власним батькам та 8-річному брату численних ножових поранень, від яких останні загинули на місці події. До поліції звернулась мама загиблого чоловіка та повідомила, що її син, який разом із дружиною та дітьми проживає у квартирі на вулиці Ревуцького, давно не виходив на зв’язок.

Як розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко, на місці події правоохоронці поспілкувались із заявницею та сусідами, та вирішили ламати двері.

"Потрапивши до квартири, ми виявили тіла власників помешкання та їх малолітнього сина зі слідами насильницької смерті. Усі троє – місцеві мешканці 1971, 1979 та 2012 років народження. Після проведення комплексу оперативно-пошукових заходів, ми встановили, що до скоєння тяжкого злочину причетний 16-річний старший син потерпілих", - розповів Крищенко.

На місці хлопця не було, тому його було оголошено в розшук. Підлітка затримали під час відпрацювання району, при собі він мав ніж, який було вилучено та направлено для проведення відповідної експертизи.

З’ясувалось, що підозрюваний під час чергового конфлікту з батьками спочатку спричинив ножем смертельні поранення своєму батьку та матері, а потім так само вбив малолітнього брата. Після скоєного зловмисник ще декілька днів перебував у квартирі поруч із загиблими, а коли батьків почали розшукувати родичі, він втік.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Найближчим часом фігуранту буде повідомлено про підозру та суд обере йому запобіжний захід. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

Раніше APnews писав, як у Сумській області чоловік під час сварки зарізав матір та накинувся з молотком на батька.

Новини партнерів

Ілон Маск очікує, що підкорення Марсу забере людські життя, але "це гарна пригода"
Степанов заявив про початок виходу України з "надважкої" третьої COVID-хвилі

Найпопулярніше за тиждень