У Херсоні легковик зіткнувся з маршруткою, є травмовані

У Херсоні легковик зіткнувся з маршруткою, є травмовані
Читать на русском

Водій легкового автомобіля не пропустив автобус з пасажирами, внаслідок чого сталося зіткнення.

У Херсоні сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля Mitsubishi Galant та маршрутки. Внаслідок пригоди постраждали троє людей.

Про це APnews повідомляє з посиланням на пресслужбу поліції міста. Аварія сталася вранці 15 лютого на Театральній вулиці.

За попередньою інформацією правоохоронців, 20-річний водій легковика рухався вулицею Рішельєвська, виїжджаючи на перехрестя з вулиці Театральна, не поступився маршрутному автобусу, який рухався головною дорогою. В результаті й сталося зіткнення. Загалом в автобусі їхало 11 пасажирів.

Відомо, що у ДТП постраждали водій Mitsubishi та двоє пасажирів маршрутки – чоловік та жінка. У потерпілої зламано стегно, а от чоловікові медики надали допомогу на місці. Також до лікарні госпіталізували й водія легковика, але про його стан наразі невідомо.

Як розповів водій маршрутки у коментарі журналістам, найбільше постраждала жінка, оскільки вона вже приготувалася до виходу та стояла біля дверей.

Також він повідомив, що водій легковика буквально вилетів перед ним, тому він навіть не встиг відреагувати та натиснути на гальмо. Водій Mitsubishi навіть не намагався загальмувати.

Наразі на місці НП працює слідчо-оперативна група Херсонського районного управління поліції, яка встановлює всі деталі.

У Херсоні легковик зіткнувся з маршруткою, є травмовані
У Херсоні легковик зіткнувся з маршруткою, є травмовані

Раніше APnews повідомляв, у Миколаївській області легковик на швидкості протаранив вантажівку, п'ять людей загинули, серед них дитина.

Новини партнерів

Конфуз дня. Геращенко попросила ввести санкції проти депутатів РФ, які не підтримали визнання "Л/ДНР". Відео
16 лютого Місяць у Леві: Що можна робити і чого категорично не можна всім знакам зодіаку

Найпопулярніше за тиждень