У Харкові проходить мітинг на підтримку телеканалу НАШ (Відео)

У Харкові проходить мітинг на підтримку телеканалу НАШ (Відео)
Читать на русском

Виступаючи на акції протесту, колишній народний депутат заявив про "проблеми зі свободою слова в Україні" і наголосив, що влада "відгородилася автозаками від суспільства".

У Харкові відбувся масштабний мітинг на підтримку телеканалу «НАШ». За версією телеканалу та інших анонімних джерел – сьогодні на виїзному засіданні РНБО може бути ухвалено рішення про його закриття.

"Останній час у нас зі свободою слова спостерігаються великі проблеми. Влада відгородилася від вас автозаками, а далі вишикувалася колона радикалів. Ми хочемо жити у мирній країні та повернути її території. Зверніть увагу, що ті телеканали, які кажуть, що частину територій потрібно захистити стіною, вирізати "як ракову пухлину" – віщають. Можна критикувати владу, а можна ображати. Це чути в ефірах багатьох телеканалів, але жодних санкцій немає", – прокоментував на мітингу Євген Мураєв.

Раніше APnews повідомляв, що Нацрада вже оштрафувала телеканал "НАШ" на 500 000 гривень за висловлювання гостей. Більш того, тоді регулятор пригрозив анулювати ліцензію телеканалу.

Новини партнерів

Ярославський полетів до Лондона на концерт сина, - DCH
Готував теракт у Запорізькій області, завербувавши копа: суд засудив бойовика "ДНР" до 10 років в'язниці

Найпопулярніше за тиждень