У Харкові на півгодини затримали виліт літака через жінку, яка не хотіла надягати маску - відео

У Харкові на півгодини затримали виліт літака через жінку, яка не хотіла надягати маску - відео
Читать на русском

Під тиском екіпажу і пасажирів жінка все ж таки здалася.

У Харкові виліт рейсу "Харків - Анталія" затримали на півгодини через одну з пасажирок, яка відмовлялася надіти захисну маску. Про це APnews повідомляє з посиланням на місцеві Telegram-канали.

Коли саме стався цей інцидент невідомо, але відео з'явилося в мережі сьогодні. Відзначається, що спочатку жінку просили надіти маску тільки члени екіпажу, проте пізніше до них приєдналися і пасажири.

В результаті пасажирка "здалася" тільки після гучного скандалу, а також спровокувавши затримку рейсу на 30 хвилин. Відзначається, що в салоні перебувало близько сотні туристів, які прямували на відпочинок до Туреччини.

На самому відео жінку вже просять не тільки надіти маску, але і вибачитися перед пілотами за свою поведінку. Вона якийсь час ще пручалася, але в підсумку все-таки попрямувала в бік кабіни пілотів.

Раніше APnews повідомляв, що в Харкові пасажири SkyUp змушені понад сім годин чекати рейс до Стамбула. В авіакомпанії звинувачували в події погану погоду і пообіцяли забезпечити пасажирів їжею і напоями.

Новини партнерів

У МОЗ розповіли, коли в Україні запрацюють нові правила перетину кордону
Поліція перевіряє на вибухонебезпечність підозрілий предмет під Офісом Зеленського

Найпопулярніше за тиждень