У Харкові через відсутність Кернеса містом керуватиме секретар міськради

У Харкові через відсутність Кернеса містом керуватиме секретар міськради
Читать на русском

Чинний мер Харкова все ще проходить лікування в німецькій клініці "Шаріте".

Харківська міська рада змінила регламент своєї роботи, щоб мати можливість керувати містом на час відсутності мера Геннадія Кернеса. Відповідне рішення прийняли на засіданні 2 грудня, передає APnews.

Так, у залі зібралися 66 депутатів міської ради старого скликання, де партія Кернеса має більшість. Сенс ухвалених змін у тому, щоб провести першу сесію нової міськради, на якій можна буде обрати його нового секретаря без присяги мера.

Таке рішення ухвалили через те, що обраний 25 жовтня мер міста Геннадій Кернес наразі перебуває на лікуванні у німецькій клініці "Шаріте".

На час його відсутності містом керуватиме секретар міськради.

Нагадаємо, що Кернес перебуває на лікуванні у Німеччині з вересня місяця. Навколо його одужання майже весь час вирують чутки, а деякі видання за час хвороби посадовця встигли навіть його "похоронити". Тим часом, Кернес зробив селфі в німецькій клініці Шаріте і "передав привіт" усім, хто переймається його здоров'ям.

Як повідомляв APnews раніше, син Кернеса розповів, коли його батько повернеться до України. За його словами, мер Харкова буде в Україні вже до 20 грудня.

Новини партнерів

Від плей-офф Ліги Чемпіонів до вильоту з єврокубків: розклади "Шахтаря" перед останнім туром
Зірка фільмів "Початок" і "Джуно" Еллен Пейдж змінила стать і стала трансгендером Еліотом

Найпопулярніше за тиждень