У Харківській області автомобіль на смерть збив двох жінок на пішохідному переході

У Харківській області автомобіль на смерть збив двох жінок на пішохідному переході
Читать на русском

Одна з постраждалих померла вже у лікарні.

У місті Люботин Харківської області автомобіль Hyundai Elantra збив двох жінок, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу поліції регіону.

Правоохоронці повідомили, що аварія сталася напередодні увечері. На жаль, від травм 56-річна жінка загинула на місці. Друга постраждала, 21-річна дівчина, з травмою голови та численними переломами, потрапила до лікарні.

Сьогодні ж "Суспільне" з посиланням на заступника головного лікаря лікарні невідкладної допомоги в Харкові Андрій Соцького повідомляє, що друга постраждала також померла. Водія ж уже затримали.

За попередньою інформацією, 40-річний водій збив жінок, які переходили дорогу нерегульованим пішохідним переходом. Наразі слідчі з'ясовують обставини та причину ДТП. Але вже зараз відзначається погане висвітлення цієї ділянки дороги.

Наразі відкрито справу за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило загибель кількох осіб) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном до 10 років.

У Харківській області автомобіль на смерть збив двох жінок на пішохідному переході

Раніше APnews повідомляв, що на Закарпатті водій вантажівки протяг під колесами жінку-пішохода - в результаті відірвало голову.

Новини партнерів

Рада ухвалила бюджет на 2022 рік
На зустрічі Кулеби та Блінкена раптово вимкнули світло - держсекретар США відреагував жартом про зброю

Найпопулярніше за тиждень