У Канаді міністр подав у відставку через пияцтво на робочому місці

У Канаді міністр подав у відставку через пияцтво на робочому місці
Читать на русском

Особисте ставлення чиновника до алкоголю стало проблемою для уряду загалом.

У Канаді у відставку подав міністр лісової промисловості та сільського господарства канадської провінції Альберта Девін Дрішен. Причиною відставки посадовця стали його проблеми з алкоголем.

Про це APnews повідомляє з посиланням на заяву самого Дрішена на своїй сторінці у Facebook.

“Я передав прем'єр-міністру Джейсону Кенні заяву про свою відставку з посади міністра, і вона була прийнята. Я визнаю, що моя особиста поведінка щодо алкоголю стала проблемою для уряду загалом”, - заявив Дрішен.

За словами чиновника, він вирішив зробити краще і для себе, і для провінції - піти та зосередитися на особистому здоров'ї та добробуті. При цьому Дрішен також висловив жаль з приводу того, що сталося.

Варто зазначити, що за даними джерел CBC News, канадського громадського мовника, міністр вживав алкоголь прямо в робочому кабінеті не менше 10 разів. Всередину чиновник пускав лише людей, які називали спеціальне кодове слово.

Раніше APnews повідомляв, що у Нью-Йорку 9000 держслужбовців відправили у "відпустку" за відмову від COVID-вакцинації. Пожежні частини залишилися відкритими, але 18 із 350 з них вийшли з ладу через нестачу працівників.

Новини партнерів

Вакцинація врятувала 5,5 тисяч українців: Ляшко розкритикував політиків за "маніпуляції статистикою"
В Україні повний курс вакцинації пройшли 25,6% громадян – Ляшко

Найпопулярніше за тиждень