У Гостомелі "завелася" обстріляна окупантами "Мрія". Відео

У Гостомелі "завелася" обстріляна окупантами "Мрія". Відео
Читать на русском

На відео видно, як крутяться лопаті двигуна української гордості – "Мрії".

У Гостомелі "завівся" двигун найбільшого літака у світі - АН-225 "Мрія", який обстріляли російські окупанти, коли намагалися захопити аеродром.

Відео було зроблено командиром протитанкового відділення 4 взводу 11 роти 243 батальйону територіальної оборони Києва Ігорем Островським. Ролик опублікувала українська художниця Галина Сернівка у Facebook. Пише APnews.

На відео видно, як крутяться лопаті двигуна української гордості – "Мрії". Це означає, що надія не померла і в майбутньому літак продовжуватиме підкорювати небо і допомагати людству.

"Наша Мрія заговорила – ЖИВА! Згадала відомі рядки Лесі Українки: "НІ, Я ЖИВА, Я ВІЧНО ЖИТИМУ! Я У СЕРЦІ МАЮ ТЕ, ЩО НЕ ВМИРАЄ!", - написала Сернівка.

Нагадаємо, 27 лютого став чорним – під обстріл окупантів потрапив легендарний український літак Ан-225 "Мрія". Він постраждав під час боїв за аеропорт Гостомелю, який неодноразово намагалися захопити війська РФ.

Раніше APnews повідомляв, завод "Антонов" заявив, що вони мають необхідну конструкторську та науково-технічну документацію, і колектив готовий почати роботу, щоб відновити "Мрію".

Новини партнерів

У Київській області починається період повернення до мирного життя – Монастирський
Арестович заявив, що окупанти готують Херсон до здачі

Найпопулярніше за тиждень