У Франції чоловік 7 років ховав тіло матері в валізі, щоб отримувати її пенсію

У Франції чоловік 7 років ховав тіло матері в валізі, щоб отримувати її пенсію
Читать на русском

Він сховав її у ванній і залив піною, щоб замаскувати трупний запах

У Парижі, Франція, серб з 2014 року приховував смерть своєї матері, яка померла від раку в 75 років, щоб отримувати за неї пенсію.

Про те повідомляє APnews з посиланням на Le Parisien.

Повідомляється, що 47-річний серб Саса, який разом зі своєю матір'ю проживав в Парижі, сам здався поліції та зізнався в мотиві приховування трупа, але не її вбивства.

Він привів у квартиру матері поліцейський патруль і судового виконавця, які виявили заховане тіло у валізі в ванній кімнаті. Щоб замаскувати трупний запах, чоловік залив тіло піною і накрив брезентом. За його словами, вона померла одна у квартирі, не отримавши належне лікування від ракової хвороби.

Протягом 7 років Саса пояснював всім знайомим і сусідам раптове "зникнення" своєї матері тим, що вона повернулася на батьківщину до своїх родичів.

Спочатку уродженця Сербії затримали у 20-му окрузі поліції Парижа, але після того, як Паризький інститут судової експертизи провів розтин і виключив ймовірність насильницької смерті, його відпустили.

За версією поліції, слідчі підозрюють, що чоловік вирішив "припинити маскарад" після отримання повідомлення про те, що його виселяють з квартири, а що робити з трупом - не знав.

Раніше APnews також повідомляв, у Норвегії тіло мертвого чоловіка десять років пролежало у квартирі, сім років після смерті йому нараховували пенсію.

Новини партнерів

Поліція Харкова шукає вибухівку у 14 лікарнях міста
У МОЗ пояснили, чи можна отруїтися вуглекислим газом через маску

Найпопулярніше за тиждень