В Єревані протестують за відставку Пашиняна, поліція почала затримувати людей - відео

В Єревані протестують за відставку Пашиняна, поліція почала затримувати людей - відео
Читать на русском

Правоохоронці закликали учасників акцій протесту розблокувати рух по вулицях, однак безуспішно.

У п'ятницю, 25 грудня, триває чергова акція протесту в Єревані з вимогою відставки прем'єр-міністра Ніколи Пашиняна. Поліція одразу почала затримувати учасників.

Про це APnews повідомляє з посиланням на News.am.

У повідомленні йдеться, що мітингувальники перекрили кілька вулиць у центрі міста - проспекти Баграмяна і Мяснікяна, сквер Абовяна, перехрестя проспекту Саят-Нови.

Правоохоронці закликали учасників акцій протесту розблокувати рух по вулицях і намагалися самі сприяти цьому процесу, однак безуспішно.
Коли поліція намагалася відтіснити протестувальників з вулиць, представники правоохоронних органів почали затримувати найбільш активних людей. Наразі кількість затриманих невідома.

Нагадаємо, після поразки у війні з Азербайджаном у столиці Вірменії Єревані почалися протести з вимогою відставки прем'єр-міністра Нікола Пашиняна.

На тлі цього 16 листопада президент Вірменії Армен Саркісян закликав прем'єр-міністра Нікола Пашиняна разом з урядом піти у відставку.

Як повідомляв APnews, в Єревані тисячі людей влаштували бунт на вулицях і вимагають відставки прем'єр-міністра Пашиняна.

Новини партнерів

Лукашенко заявив, що в Білорусі затримали терористів, які "тоннами ввозили зброю"
У Миколаєві невідомі захопили завод, поліція виїхала на розбірки: фото

Найпопулярніше за тиждень